Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Restauracja W Krakowie:

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Z pierwszym dniem czerwca w restauracji Milk&Co krakowskiego hotelu Radisson Blu pojawiło się nowe menu. Szef Kuchni Stanisław Bobowski zawarł w karcie potrawy z świeżych, kolorowych produktów od lokalnych dostawców. W menu znalazły się dania klasyczne, tradycyjne, jest także sporo nowości i nietypowych aranżacji.

Wakacyjne menu w Radisson Blu Hotel Kraków

Więcej

Kucharze Radisson Blu Hotel Kraków „ugotują” Transatlantyk Festival Poznań.

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

W ramach festiwalu Transatlantyk 2013 odbędzie się projekcja filmu „Historia ruchu Slow Food”. Po jego emisji obędzie się uroczysta kolacja, którą przygotują znakomici polscy kucharze, propagujący ideę Slow Food. Co smakowitego przygotują? Na to pytanie odpowiada Executive Sous Chef Radisson Blu Hotel Kraków – Miłosz Kowalski.

Kucharze Radisson Blu Hotel Kraków „ugotują” Transatlantyk Festival Poznań.

Więcej

Teppanyaki – kulinarne show w Radisson Blu Hotel, Kraków

Radisson Blu Hotel, Kraków

Kilka słów:

Nutka orientu w wakacyjny letni dzień. Widowiskowy styl kuchni japońskiej, wspaniałe świeże dania przygotowywane na oczach gości – od lipca teppanyaki w Krakowie można odkryć tylko w Radisson Blu Hotel.

Teppanyaki – kulinarne show w Radisson Blu Hotel, Kraków

Więcej

Strona: 1 2

Obiekty konferencyjne | Sale konferencyjne | Artykuły i Poradniki | Dodaj Obiekt/Salę | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2011 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.